Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Merdivenin kapkaloriın dışarıya sadık açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını esenlar.

Projeye en münasip Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı yakınlarında suhuletle açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriya çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanırlıklidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size vukuf verecektir.

Yangın bapları olarak da bilinen ivedi çıkış baplarının hangi malzemeden strüktürlması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine denli dayanıklılık seviyeleri cemi makul standartlar gözetilerek kuruluşlmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme yangın kapısı edilebilir.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka etkili kaliteli yangın baplarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın gayrı tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı darya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya yakınlarında ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı saye seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi müsaade olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Fakat, yangın bapsı satıcıları beyninde paha değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, mutabık fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bapnın bediiyat gestaltsı ve dilek edilen aksesuarların kullanmaı yükselmekı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page